+31 - 6 40 29 55 18 niki@biberg.nl

5/6 t/m 21/7 2021

Artist in the spotlight 2021
Logo Kunstsuper Delft

Vanaf 5 juni ben ik Artists in the Spotlight bij de Kunstsuper Delft. Een prachtige plek om mijn werk te exposeren. Direct bij binnenkomst zie je mijn nieuwe hoeden, fascinators en andere haardecoraties met enkele bijzondere vintagebloemen.

 

Ik vind het fantastisch om mensen blij te maken door het dragen van één van mijn creaties! Dat kan een unieke, handgemaakte hoed zijn, maar ook een fascinator, hoed van stof, regenhoed, haarband of haarcorsage. Hoeden maken is een oud ambacht, dat ik op eigentijdse wijze vorm geef. Naast hoeden voor Prinsjesdag of voor een bruiloft maak ik, met oog voor detail, in m’n atelier in Spijkenisse, ook hoeden voor dagelijks gebruik. Een hoed of fascinator (haardecoratie) maakt je outfit écht compleet. Het dragen van een unieke, handgemaakte hoed geeft je meer zelfvertrouwen, waardoor je gaat stralen!

Voor iedereen bestaat dé perfecte hoed! Kom eens langs en kijk wat een hoed met je doet!

 

De Kunstsuper is van dinsdag tot en met zondag geopend  van 11-17 uur op Agathaplein 4. Mijn werk staat er tot 21 juli. 

Neem zeker een kijkje! Je ziet altijd weer nieuwe dingen als je de Kunstsuper Delft binnenloopt. Vaak is er werk te zien van nieuwe deelnemers. Maar ook brengen de kunstenaars regelmatig nieuw werk en zorgt de styling voor een andere presentatie. Zo is het iedere keer de moeite waard om even een kijkje te nemen in de Kunstsuper Delft.